2 in 1 Intel Notebooks en Tablets

2 in 1 Intel Notebooks en Tablets

Ben je het ook beu om telkens meerdere toestellen te moeten meenemen op verplaatsing? Een laptop is gemakkelijk, maar te groot en te lomp. Een tablet is dan klein en licht, maar is soms niet ideaal om aan een project door te werken. Heb je dan wel eens gedacht aan een 2 in 1 toestel? Combineer fun met kracht én flexibiliteit, en je bekomt een fantastisch product: een 2 in 1 Intel notebook & tablet!

Beleef de fun

Op vakantie, in de trein naar het werk, tijdens een meeting of zelfs thuis in de zetel. Neem gemakkelijk de Intel 2 in 1 devices overal mee! Extreem dun, aangenaam licht.

Ervaar de kracht

Je zou het amper zeggen, maar in deze 2 in 1 notebooks en tablets schuilt een razendsnelle en krachtige Intel Core processor. Ervaar het multitasken met de tablet met het werken op de laptop, op éénzelfde toestel. Daarenboven, gaat de accu 2x zo lang mee. Geniet met volle teugen van uw 2 in 1 device, tot 8u lang! Kan je het je al inbeelden? Een krachtig, snel toestel, gecombineerd met een batterij waar je uren op kan vertrouwen. Een 2 in 1 toestel van Intel, wordt uw favoriete work buddy!

Bewonder de flexibiliteit

Werkt u liever mét of zonder toetsenbord? U kiest het zelf! Haal in slechts 1 beweging het toetsenbord van de notebook om het tot een tablet om te toveren. Klik het er terug aan, om het opnieuw als notebook te gebruiken. Je wenst de tablet wat extra steun te geven, zodat je gemakkelijker kan swipen en typen? Geen probleem. De 2 in 1 tablets zijn uiterst flexibel, waardoor het toetsenbord tot ver achter het scherm kan geduwd worden.

Benieuwd naar wat de 2 in 1 toestellen in detail kunnen van Intel? Ontdek er alvast enkele producten van, bij uw Exellente vakman!