Organiseer de tofste garden party

De tofste garden party bij dit mooi lenteweer? Die is gewoon bij jou thuis! Volg onderstaande stappen en maak al jouw buren jaloers...

Eens je al je vrienden uitgenodigd hebt via bijvoorbeeld een Facebook uitnodiging, kan je aan de slag!
Stap 1. Propere ramen, voor een mooie eerste indruk!

Ook al vindt jouw feestje voornamelijk buiten plaats, wil je toch dat je vrienden en familie een goede indruk hebben. Gebruik dan een windowwasher, bijvoorbeeld de Kärcher 75PL. Snel propere ramen, zonder druppels, zonder strepen, zonder moeite!

Eens je hiermee klaar bent, kan je lekker je tuin beginnen decoreren. Theelichtjes, kleurrijke tafellinnen, ballonnen, laat je maar gerust gaan!

Stap 2. Zorg voor lekkere drankjes

Smoothies, cocktails, frisdrank, gezonde fruitsappen? Aan jou de keuze! Met een slowjuicer maak je gemakkelijk en snel zeer lekkere fruit- of groentensappen. Een stukje fruit op de bovenkant van het glas of een leuk parasolletje maakt jouw sapje nog extra origineel. Verras jouw vrienden en familieleden met toffe combinaties!

Liever lekker water of een toffe frisdrank? Dan hebben Brita en Sodastream een tof assortiment voor jou!

Stap 3. Elk z'n smaak!

Hhhmmmm... Wie spontaan denkt aan lente, zon en tuin, denkt wellicht ook aan ijsjes! Of je nu jonge of oudere bezoekers verwacht, een ijsje of een sorbet valt bij iedereen in de smaak! Met een ijsroommaker, maak je gemakkelijk op een paar uur tijd heerlijk roomijs of sorbet. Geef je creativiteit de vrije loop om de tofste combinaties van smaken te maken. Wat dacht je van chocolade en rode vruchten?

Terwijl je ijs of sorbet in de maak is, kan jij rustig verder met de volgende voorbereidingen.

Stap 4. Bereid jouw groentjes en kruiden voor

Of je nu vlees of vis straks klaarmaakt voor jouw gasten, zijn lekkere groentjes en kruiden onmisbaar. Dit hoeft geen omslachtige taak te worden hoor, met een handige kruidenhakker of groentensnijder is dit klusje snel geklaard!
Stap 5. Music maestro!

Een feestje is geen feestje zonder muziek, nietwaar? Heb je al een coole playlist staan op Deezer, op Spotify of ergens op je tablet, laptop of smartphone? Zorg dan maar dat je Bluetooth aanstaat. Dankzij een draadloze speaker, of meerdere, creeër jij de sfeer die je wenst, waar je het wenst. De Music Angels kan je met elkaar koppelen om een nog sterker geluid te verkrijgen! Waar is dat feestje?! De Music Angels zijn ook in allerlei toffe kleuren verkrijgbaar!

MUSIC ANGEL SPEAKER RED (ESMAJHMD04E2RD)
MUSIC ANGEL

MUSIC ANGEL SPEAKER RED (ESMAJHMD04E2RD)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Stap 6. Teppanyaki of BBQ?

Aan jou de keuze, beiden zijn even gezellig! Het hangt wat af van hoeveel volk je verwacht en wat je graag wenst klaar te maken. Heb je écht veel volk, kan je ze ook allebei uithalen! Op gas, op kolen, staand of tafelmodel? Je vindt ze hier allemaal!Je bent bijna klaar om al jouw gasten te verwelkomen!

Vergeet niet al jouw klaargemaakte sapjes, groenten, vlees/vis en uiteraard jouw overheerlijke sorbet zo lang mogelijk in de koelkast/diepvries te bewaren. Met de warmte buiten, is het niet echt aan te raden alles te lang buiten te laten staan. Ben je toevallig nog op zoek naar een goede koel- en vriescombinatie? Dan is deze promo misschien voor jou wel interessant:

Wie is de mooiste van het land?

Heb je nog wat tijd over, kan je jezelf wat opfrissen op opmaken vooraleer het feestje begint. Haar wassen, drogen en krullen, check! Tanden poetsen, check! Laat het feest maar beginnen!

Last but not least... De souvenirs van deze onvergetelijke garden party!

Die maak je gewoon met een coole digitale camera! Geen zorgen maken, die gaat niet zomaar stuk. Het is waterproof, dustproof en shockproof. Geef die maar gerust aan elkaar door op het feestje, zo heb je een leuke verzameling van foto's van iedereen!

NIKON COOLPIX S33 GEEL BACKPACK (NKCPS33YE)

NIKON COOLPIX S33 GEEL BACKPACK (NKCPS33YE)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.